Kako naći odvjetnika bez da te prevare?
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Älteste Beiträge zuerst ]
Re: Kako naći odvjetnika bez da te prevare?
von alejaandramorales123 am 11.12.2025 21:29Hvala ti, to mi baš zvuči korisno. Idem odmah provjeriti!
Re: Kako naći odvjetnika bez da te prevare?
von EchoTravel46 am 11.12.2025 21:25Nisi jedini, vjeruj mi. I ja sam prije par mjeseci bio na rubu živaca jer nikako nisam mogao pronaći nekoga pouzdanog. Onda mi je prijatelj preporučio da pogledam ovu stranicu https://odvjetnici-hr.com i stvarno mi je otvorila oči. Sve je jasno, pregledno i možeš vidjeti odvjetnike prema području prava koje ti treba. To mi je najviše značilo jer nisam htio nekoga općeg, nego stručnjaka. Čak sam kontaktirao dvoje različitih odvjetnika prije nego što sam odabrao idealnog, što ne bih mogao da sam tražio preko poznanika. Sve u svemu, preporučujem ti da počneš odatle.
Kako naći odvjetnika bez da te prevare?
von alejaandramorales123 am 11.12.2025 21:14Bok ekipa! Pitanje možda zvuči smiješno, ali stvarno me zanima: kako danas pronaći odvjetnika koji je stvarno dobar, a ne samo "poznanik od susjeda koji zna nekoga"? Trebam pravnu pomoć vezanu uz ugovor koji sam nesmotreno potpisao i sad mi se čini da sam si sam iskopao rupu. Ne razumijem se previše u pravne izraze, pa se bojim da bi me netko mogao još više zbuniti ili naplatiti više nego što treba. Ako imate iskustva ili stranicu gdje mogu vidjeti provjerene odvjetnike, potražio bih tamo. Volio bih i čuti kakva su vaša iskustva jer vjerujem da nisam jedini koji se našao u ovakvoj situaciji.

Antworten